Categorie: Loopevenementen

Loopevenementen

De mooiste Oudejaarscrossloop van de Achterhoek!

Heb jij je al ingeschreven?

De mooiste Crossloop van de Achterhoek. De routes van de 5, 10 en 15 kilometer zijn vernieuwd en nog mooier en uitdagender. Dit jaar voor het eerst alleen voorinschrijving, dus ga snel naar de website www.oudejaarscrosssloop.nl en schrijf je in.

Running Center Zutphen is ook sponsor van deze prachtige crossloop! 🏃‍♂️🏃‍♀️

Hieronder staat het bericht van  de stichting Oudejaars Crossloop Vorden.

 

 

Inschrijven en nieuwe routes tijdens Oudejaars Crossloop Vorden

 

Op Zaterdag 29 december 2018 organiseert de stichting Oudejaars Crossloop Vorden voor de 38e keer de Oudejaars Crossloop in Vorden. Zo tussen kerst en oud en nieuw is dit een mooie gelegenheid om je loopschoenen aan te trekken om te genieten van de prachtige bossen tussen Vorden en Lochem. De Oudejaars Crossloop biedt voor iedere loper een uitdaging. De routes zijn dit jaar vernieuwd, daardoor nog afwisselender en gaan over smalle bospaden door het mooie natuurgebied ‘het Grote Veld’. Het is dan ook niet voor niks dat velen zeggen dat het de mooiste crossloop is van de Achterhoek! Het parcours is gelegen in de nabijheid van voetbalvereniging Vorden en is bijna volledig onverhard. Kijk voor meer informatie op:  www.oudejaarscrossloop.nl

 

De Stichting Oudejaars Crossloop Vorden heeft besloten dat de opbrengst van de cross van 2018 wederom voor het Vordense Zwembad in de Dennen is. Team en bestuur van het zwembad zijn erg blij met het initiatief. Sinds enkele jaren moet het bad rond komen zonder subsidie van de gemeente en dus kan het bad alle hulp gebruiken! Het zwembad draait voor een groot gedeelte op vrijwilligers. De opbrengst van de cross zal gebruikt worden voor de aanschaf van een schrob/zuigmachine om het werk van de vrijwilligers en medewerkers makkelijker te maken. Elke dag in het seizoen wordt er nu gestofzuigd en gedweild, dit kost veel tijd en is ook een pittige klus, zeker na een drukke dag in het seizoen. Een 2e hands schrobmachine zal de taken van de  vrijwilligers en medewerkers flink verlichten. Tevens zal er dit jaar een bijdrage gaan naar Runners Vorden om te gebruiken om de hardloopsport in Vorden verder te stimuleren.

 

De organisatie nodigt alle lopers in de regio uit om deel te nemen aan deze mooie en gezellige crossloop! Na afloop van de cross kan er door de deelnemers worden nagepraat onder het genot van een gratis kopje koffie of thee (ranja voor de kinderen) en een heerlijke oliebol. 

 

Afstanden + starttijden
Er kan worden gestart op de volgende afstanden: 

  • 12.45 uur à 1,0 km kidscross (deelname 4-12 jaar)
  • 13.30 uur à 15 km 
  • 13.40 uur à 10 km
  • 13.50 uur à  5 km

 

Alleen voorinschrijving

Dit jaar is er alleen voorinschrijving via internet. Er is dus GEEN mogelijkheid om in te schrijven op de dag zelf.  Tevens is er dit jaar ook een inschrijvingslimiet van maximaal 800 deelnemers. De inschrijving sluit op 28 december 18:00 uur of eerder indien de limiet is bereikt. Schrijf je daarom tijdig in om verzekerd te zijn van een startplaats via www.oudejaarscrossloop.nl.

 

Kosten (dit is inclusief gratis kopje koffie/thee of ranja en een heerlijke oliebol):

  • 1 km Kidscross: 4 Euro bij voorinschrijven
  • 5/10/15 km: 8 Euro bij voorinschrijven

 

Wij zien u graag op zaterdag 29 december 2018 aan de start.

 

 

 

Bootcamp, Fittnessen en afvallen in Hall met Fitt2Go

Zoek je een leuke actieve bootcamp /fittnesgroep in Hall en omgeving,
kijk dan op de website van Fitt2go, of kijk op hun facebookpagina.

Fitt2Go is een jonge onderneming van Alies Hogeweij enTom Wilgenhof. Fitt2Go is gevestigd in vereningsgebouw ‘De Wheme’ aan de dorpsstraat in Hall.
Alies Hogeweij: Mijn motivatie om met Fitt2Go te beginnen is dat ik andere mensen wil laten zien hoe leuk bewegen kan zijn en hoe goed je je er bij gaat voelen! Daarom zeg ik tegen iedereen:”Voel je fitt bij Fitt2Go!”.

Fitt to go biedt ook groepslessen aan, bijvoorbeeld Total Bodyworkout, afslankcursussen, bokstrainingen en hardlopen. Personal training voor effectief trainen is ook mogelijk.