Categorie: Nieuws en Akties

Onze extra openingstijden in de decembermaand

Onze extra openingstijden in de december zijn als volgt:

Zondag 02-12:      van 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 03-12:   van 12:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 04-12:     van 09:30 tot 20:00 uur
Woensdag 05-12: van 09:30 tot 17:00 uur
Zondag 16-12:        van 11:00 tot 17:00 uur
Zondag 23-12:       van 12:00 tot 16:00 uur
Zondag 30-12:       van 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 31-12:    van 12:00 tot 17:00 uur

Herzorg Sport Compressiekousen en Tubes

Steeds vaker zie je atleten Herzorg Sport Compressiekousen en/of Tubes dragen. Deze kun je voor, tijdens en na een training dragen en bevorderen het herstel. Belangrijk is dat de kousen en tubes goed worden opgemeten. Kom naar onze winkel voor de juiste maat en advies. Tubes en kousen hebben we in diverse hippe kleuren!

foto van Running Center Zutphen.

Sponsoring David Klein

Mooie samenwerking tussen atleet David Klein en Running Center Zutphen. Onlangs heeft David van eigenaar Frans, in samenwerking met Mizuno, een compleet nieuw sponsorkledingset ontvangen. Meerdere sets hardloop, wedstrijd en trailrun kleding, rugtas en een trainingspak. Daar kan deze atleet voorlopig weer mee vooruit!

foto van Running Center Zutphen.

Garmin Forerunner 645 Music met hartslagmeter

De Garmin Forerunner 645 of de Garmin Forerunner 645 Music is een sporthorloge die ook mooi is als je niet sport. Het is een echt Garmin horloge met heel veel Garmin hardloop- en en ook fitness functies.

In plaats van een digitale watchface kun je het horloge ook een analoog uiterlijk geven.

Meet prestaties

Met de Garmin Fordrunner 645 kun je zien in welke zone je traint, wat de trainingsbelasting is. Met de trainingsstatus weet je of je effectief, optimaal of te intensief traint.

De Garmin 645 heeft veel sensoren voor hartslagmeting en hardloopdynamica

Apps en widgets
Je kunt apps en widgets installeren (Connect IQ™ store), bijvoorbeeld accuweather of om je horloge te personaliseren.

Blijf verbonden
Koppel het aan uw compatibele smartphone om op uw pols sms-berichten, social media-updates, e-mails en dergelijke te ontvangen en erop te reageren.

Heel veel functies en mogelijkheden
Natuurlijk alle activiteiten-trackingfuncties.
Je kunt altijd terug naar je vertrekpunt dankzij de terug naar start functie op. De batterij gaat tot 12 uur mee bij gebruik van GPS (als smartwatch tot 7 dagen).
En nog veel meer, bijvoorbeeld Strava functies (Beacon, Live Segments), navigatie van punt naar punt, trainingsplannen en fietsfuncties.

Niet nodig voor het hardlopen maar je kunt ook zien wat je slaappatroon is, je stressniveau is en wat je gemiddelde hartslag is.

Op Garmin Connectie kun je uitgebreid je activiteiten, je fitness en hardloopconditie tot in detail analyseren.

Kijk voor alle mogelijkheden op de site van Garmin .

Garmin forerunner 235

GPS-hardloophorloge met hartslagmeter bij de pols

De Garmin ForeRunner 235 is een fijn sporthorloge. Ideaal voor de hardloper, maar ook voor degenen die speciaal geïnteresseerd zijn in gezondheid/fitness (onder andere activity tracking). Ook te gebruiken voor fietsen en zwemmen.
Houdt afstand, tempo, tijd, hartslag en meer bij Connected functies: Automatische uploads naar Garmin Connect™,real-time laten volgen met LiveTrack, gesproken aanwijzingen, smartphone meldingen en informatie delen op sociale media. Activity tracking functie registreert uw aantal stappen, afstand, calorieën en slaap Gegevensvelden, wijzerplaten, widgets en apps downloaden via Connect IQ™

Formthotics: Klachten voorkomen of oplossen met door warmte gevormde inlegzolen

Met de inlegzolen van Formthotics corrigeert de stand van uw voeten en lijnt uw onderlichaam opnieuw uit. Het resultaat is pijnbestrijding, comfort en ondersteuning voor voeten van alle leeftijden. 

Formthotics zijn te vormen door warmte (thermoformable) op relatief lage temperatuur en behouden daarbij hun unieke vorm. De inlegzool wordt zo exact gevormd naar de contouren van uw voet én uw schoen, zodat een unieke pasvorm op maat ontstaat.

Verhoog je snelheid en verbeter je uithoudingsvermogen

 • Loop efficiënter en met meer balans
 • Loop comfortabeler dankzij meer demping
 • Ultra lichtgewicht, slechts 19 gram
 • Reduceer verzuring van de spieren
 • Haal het maximale uit uw hardloopschoenen
 • Ondersteun uw voeten op natuurlijke wijze

 

 

Sport BH’s

NIEUW!
De nieuwe kleuren sport BH’s zijn binnen. Wees er snel bij want OP=OP.

Tevens de witte Shock Absorber en Pure lime sport BH’s nu 30% korting.

 
 
 
 
 
 
 
 

Garmin Forerunner 735 XT

De Garmin Forerunner 735 XT± een topmodel van Garmin in de Forerunner-serie.
Met veel extra data voor de hardloper, zoals VO2max.

Dit GPS-multisporthorloge is voor atleten die uitgebreide gegevens tijdens trainingen en wedstrijden willen. Dankzij het kleinere formaat en de comfortabele band is de 735XT het ideale horloge om u door uw workout en werkdag te helpen. Het werkt ook als een activity tracker om uw stappen, calorieën en slaap te meten. Krijg de gegevens die u nodig hebt om uw resultaten van gisteren te verbeteren.

garmin-forerunner-735xt

 • Meet uw hartslag op de pols – vrijuit fietsen en hardlopen
 • Biedt geavanceerde fiets-, zwem7– en hardloopdynamiek1 om grondcontacttijd balans, staplengte, verticale ratio en veel meer vast te leggen
 • Biedt VO2 max-schatting, lactaatdrempel2, racevoorspelling en hersteladvies
 • Connected functies3: smartphone meldingen, automatisch uploaden naar Garmin Connect, real-time laten volgen met LiveTrack en meer
 • Aanpasbaar met gratis wijzerplaten, apps en meer via Connect IQ

 

 

 

TomTom Runner 3 GPS sporthorloge

TomTom Runner 3  sporthorloge met GPS

met:

 • TomTom runner 3Realtime hardloopinformatie
 • MultiSport-modus
 • Routeverkenning
 • 24/7 activity tracking

 

 

 

 

De TomTom runner 3 heeft  ook routeverkenning : Verdwalen hoeft niet meer: met dit horloge vind je je weg altijd terug. Ook kun je routes naar je TomTom Runner 3 uploaden voor je hardloopsessie, fietstocht of wandeling.

Of kies voor:
de TomTom Runner 3 Music met hoofdtelefoon: ruimte voor ongeveer 500 nummers
de TomTom Runner 3 Cardio,  met ingebouwde hartslagmeting, zodat je op de

Herzog sport compressiekousen oplossing bij loopklachten

Herzog compressie sokken, tubes of kousen kunnen een oplossing zijn voor een aantal vaak voorkomende blessures. Bijvoorbeeld bij kuitklachten, pijnlijke scheenbenen, achillespeesklachten en ook bij vochtophoping in de benen. Bij voetklachten kunnen de compressie-enkelsokken oplossingen bieden.
Ook na een blessure in een herstelperiode kunnen compressiekousen zorgen voor een sneller herstel.

De spieren worden door de compressie ondersteund, waardoor kleine of grotere blessures minder makkelijk ontstaan. De compressie zorgt ervoor dat de impact van de landing in de loopbeweging goed wordt opgevangen. De kousen van Herzog zorgen voor een schokdempend effect waardoor er veel minder spierschade zal optreden.
Ook wordt de  toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de spiercel verbeterd.

Herzog heeft een aantal producten (sportkousen, tubes, enkelsokken) die kunnen bijdragen aan een goed herstel. Belangrijk is wel een goede voorlichting en dat er goed aangemeten wordt.
We merken dat klanten er vaak positief op reageren.

 

compressiesokken

 

De compressie-enkelsokken zijn nieuw; deze geven corrigerende ondersteuning, en kunnen een oplossing zijn bij onder andere achillespeesklachten.

 

 

 

 

 

 

 

De sokken kunnen eventueel in combinatie met Herzog tubes gebruikt worden.

tube

 

Natuurlijk lopen met Five Fingers

BikilaLS M3581 black greenEen nieuwe ontwikkeling: natuurlijk lopen met de Five Fingers, hier afgebeeld type Bikila. Dit is de nieuwe manier van lopen: je hebt goed contact met de ondergrond, daardoor verbeter je de looptechniek. Deze manier van lopen is niet voor iedereen weggelegd, laat je goed adviseren. Wij hebben de schoenen zowel voor dames als heren op voorraad.