Garmin Forerunner 645 met hartslagmeter vanaf 1 februari bij ons beschikbaar !

De Garmin Forerunner 645 of de Garmin Forerunner 645 Music  is een sporthorloge waarmee je gezien wil worden. Het is een echt Garmin horloge met heel veel Garmin sportfuncties en ook nieuwe smart-watch functies.
Maar je wil er ook mee aan de slag, want het horloge geeft inzicht en daagt je uit als hardloper.
Bijvoorbeeld inzicht in je trainingsstatus (is de training effectief, wat is je VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens), en je trainingsbelasting.

 

 

Meet  prestaties
Hoe effectief is je huidige trainingsplan eigenlijk? Met de trainingsstatus weet je of je effectief, optimaal of te intensief traint.  De Garmin 645 heeft veel sensoren voor hartslagmeting en hardloopdynamica 

Apps en widgets
Je kunt apps en widgets installeren  (Connect IQ™ store), bijvoorbeeld accuweather of om je horloge te personaliseren.

Blijf verbonden
Koppel het aan uw compatibele smartphone om op uw pols sms-berichten, social media-updates, e-mails en dergelijke te ontvangen en erop te reageren.

Heel veel functies en mogelijkheden
Natuurlijk alle activiteiten-trackingfuncties.
Je komt er mee thuis, er zit natuurlijk de terug naar start functie op, maar het horloge heeft ook een NFC-chip; je kunt ermee betalen. En de batterij gaat tot 12 uur mee bij gebruik van GPS (als smartwatch tot 7 dagen).
En nog veel meer, bijvoorbeeld Strava functies (Beacon, Live Segments), navigatie van punt naar punt, trainingsplannen, ook de fietsfuncties (race tegen een activiteit).
Kijk hiervoor onder andere op de site van Garmin .

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.